Falcons udtrapning af mavesårsmedicinen

Jeg lavede en LIVE på Instagram den 26 juli med en snak omkring udtrapningen af Falcons mavesårsmedicin. I kan finde det her, hvis I synes det vil være interessant at høre lidt om mine tanker mm. undervejs.

Det har været et mega langt forløb, som I også kan læse her og selvom han pt går uden medicin, så har han både gode og dårlige dage. Der skal ikke meget til at slå ham ud af kurs. Fredag den 31 juli havde vi besøg af smeden som vi plejer hver 7. uge, men Falcon blev undervejs i arbejdet faktisk dårlig, mistede appetitten, ville ikke spise wrap længere og fik efterfølgende dårligere mave. Gødningen inden havde i 48 timer været helt perfekt og humøret lige i skabet.

Så det var et stort nederlag at han blev så dårlig af blot et smedebesøg, hvor der ikke skete noget unormalt. Tankerne har været mange, i dagen efter, men i dag den 3 august er han allerede i bedre humør, men at bruge 3 dage på at komme sig over noget så simpelt som et besøg af smeden er ikke holdbart.

Opdatering på hvordan det går med Falcon her efter udtrapningen skal nok komme, om det så er positivt eller negativt på tiden vise <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *